Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyle uyuduğunu görmek

Rüyada sevdiğin kişiyle uyuduğunu görmek

Rüyada sevdiğin kişiyle uyuduğunu görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle uyuduğunu gördüyseniz:

  • Gizli hareket etmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyle uyuduğunu görmek işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin uyuduğunu görmek kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, zararın telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyle uyumak işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin uyuduğunu görmek istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kişiyle uyumak düşmanların önlerinin açılacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına rivayet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle uyumak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına yorulur.

Rüyada ölen kişiyle uyumak alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada bir kişinin uyuduğunu görmek kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, başarılarının azalacağına, bir yandan cenaze olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments