Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını ve kendini hamile görmek

Rüyada arkadaşını ve kendini hamile görmek

Rüyada arkadaşını ve kendini hamile görmek planlı ve programlı davranacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına işarettir.

Rüyada arkadaşını ve kendini hamile gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bir durumu bozmakla korkutmaya çalışmanız ya da kontrolü elinde tutan kişileri bazı konularda zorlamanız istenilen etkiyi yaratmayabilir.

Rüyada arkadaşını hamile olarak görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşın hamile olduğunu görmek çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada bir arkadaşının hamile olduğunu duymak eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada eski arkadaşını hamile görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşımızı hamile görmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına işarettir.

Rüyada iş arkadaşını hamile görmek gönül gözünün açılacağına, hüsrana uğratacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine işaret eder.

Rüyada yakın bir arkadaşını hamile görmek köşeye sıkıştıracağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile olan arkadaşını görmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, eşlerin ayrılacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments