Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olan arkadaşı görmek

Rüyada hamile olan arkadaşı görmek

Rüyada hamile olan arkadaşı görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile olan arkadaşı gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ya da aile fertlerinden biriyle küçük bir anlaşmazlık olabilir.

Rüyada arkadaşından hamile kalmak aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşının hamile olduğunu duymak işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, vefa göstereceğine yorulur.

Rüyada kendini ve arkadaşlarını hamile görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını hamile görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına alamet eder.

Rüyada yakın arkadaşının hamile olduğunu görmek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada bekar arkadaşı hamile görmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşın hamile olduğunu görmek rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine yorulur.

Rüyada hamile bir arkadaşını görmek aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments