Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin seni kurtardığını görmek

Rüyada birinin seni kurtardığını görmek

Rüyada birinin seni kurtardığını görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, az maliyetle ticarete atılacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin seni kurtardığını gördüyseniz:

  • Tazelenen anılar bundan sonra ne yapmak istediğiniz üzerinde düşünmenize neden olabilir.

Rüyada birinin seni kurtardığını görmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının seni kurtardığını görmek ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada seni seviyorum görmek daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada seni seviyorum yazısı görmek bununla yüceleceğine, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, yeniliklerin peşi sıra geleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına işarettir.

Rüyada kedinin seni kovaladığını görmek kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, beğenilen işlere imza atacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına delalettir.

Rüyada birinin seni beklediğini görmek iyi insanlar ile birlikte olunacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin seni bıçakladığını görmek hem dua alacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments