Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini üniversite görmek

Rüyada kendini üniversite görmek

Rüyada kendini üniversite görmek yaşamın kolay hale geleceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, malının artmasını sağlayacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada kendini üniversite gördüyseniz:

  • Kendinize daha çok vakit ayırmayı denemelisiniz.

Rüyada üniversite arkadaşlarını görmek kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada üniversiteye gitmek olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine yorulur.

Rüyada üniversiteyi kazanmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, ekmek ve dünya malı alacağına delalet eder.

Rüyada üniversiteye başladığını görmek başarılarının ve kazancının artacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına yorulur.

Rüyada üniversite kazanamamak ilim irfan öğreneceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada üniversiteye yazılmak bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada üniversite kampüsü görmek kafasının rahat edeceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, atılan adımların boşa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada üniversite sınavını kaybetmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, zevki sefa içinde olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments