Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini samanlıkta görmek

Rüyada kendini samanlıkta görmek

Rüyada kendini samanlıkta görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sağlık sorunlarının geçici olacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, üzüleceğine, yıkılacağına tabir olunur.

Rüyada kendini samanlıkta gördüyseniz:

  • Diğerlerine direktif vermekten kaçınmanızda fayda var.

Rüyada samanlıkta fare görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yonca samanı görmek malının artmasına, bereketlenmesine, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada saman samanlık görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada samanlık yangını görmek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, sıkıntıların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mercimek samanı görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada samana basmak boş kuruntularla uğraşacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada saman altında kalmak hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, adeta havalara uçacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine tabir olunur.

Rüyada samanlık yakmak hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, ilim irfan sahibi olacağına, kişinin fena halde yanılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments