Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada samana basmak

Rüyada samana basmak

Rüyada samana basmak iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, dostlarını da iyi seçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada samana basmak gördüyseniz:

  • Bazı münakaşalar yapabilir, dargınlıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada samana basmak kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada balya saman görmek özgüveninin yerine geleceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada saman satmak ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, yüksek mertebeye geleceğine delalet eder.

Rüyada çuvala saman doldurmak bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, borçlarını bitireceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada saman samanlık görmek iki tarafın da çok sevineceğine, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, arzularınızın gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çuvalda saman görmek olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada saman kağıdı görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ahırda saman görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments