Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saman samanlık görmek

Rüyada saman samanlık görmek

Rüyada saman samanlık görmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, nimetin ve kazancın artacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada saman samanlık gördüyseniz:

  • Ani kararlardan kaçının.

Rüyada saman kağıdı görmek sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evinde saman görmek karlı ortaklıklara gireceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına delalettir.

Rüyada beyaz saman görmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada samanlıkta yumurta toplamak ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, para ve zaman ayıracağına tabir olunur.

Rüyada mercimek samanı görmek bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yanmış saman görmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına işaret eder.

Rüyada buğday saman görmek rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine delalet eder.

Rüyada sırtında saman taşımak yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments