Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada samanlık yakmak

Rüyada samanlık yakmak

Rüyada samanlık yakmak çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, kazancının ilk önce azalacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada samanlık yakmak gördüyseniz:

  • Belli konularda farklı kişilerin onayını almanız gerekmesi konusunu gözünüzde büyütebilir veya karakterinize ters düşüyor hissine kapılabilirsiniz.

Rüyada samanlık yakmak gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, kem gözlere gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada saman yakmak kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına tabir olunur.

Rüyada sırtında saman taşımak malın ve paranın da arttıkça artacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saman kağıdı görmek uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada evin içinde saman görmek toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine delalet eder.

Rüyada ineğe saman vermek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına işaret etmektedir.

Rüyada samanyolunu görmek şansın ve kısmetin açılacağına, beden sağlığının zarar göreceğine, çok zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada ot saman görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, kötü olayların meydana geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments