Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karşı cinsle dans etmek

Rüyada karşı cinsle dans etmek

Rüyada karşı cinsle dans etmek zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, hasret çekenlerin buluşacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine yorulur.

Rüyada karşı cinsle dans etmek gördüyseniz:

  • Evdeki sorunlar profesyonel hayatınızın önüne geçebilir.

Rüyada karşı cinsle dans etmek daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine tabir olunur.

Rüyada kendini karşı cins olarak görmek kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, belalı insanlara denk geleceğine delalettir.

Rüyada karşı cins tarafından öpülmek nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına yorulur.

Rüyada karşı cinsle kavga etmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karşı cinsle banyo yapmak herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karşı cinsle öpüştüğünü görmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine inanılır.

Rüyada karşı cinsle yakınlaşmak içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada karşı cinse sarılmak yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments