Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ablanın kanser olduğunu görmek

Rüyada ablanın kanser olduğunu görmek

Rüyada ablanın kanser olduğunu görmek fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, daha fazla yakınlaşacağına rivayet eder.

Rüyada ablanın kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda çok fazla konuşmamanızda fayda var.

Rüyada ablanın kanser olduğunu görmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına tabir olunur.

Rüyada beyin kanseri olmak hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, fırsatların elden kaçırılacağına delalet eder.

Rüyada kardeşinin kanser olduğunu görmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, bekar ise evleneceğine rivayet eder.

Rüyada annemin kanser olduğunu görmek aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, dileklerin kabul olacağına işaret eder.

Rüyada kanser olup öleceğini görmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyin kanseri olduğunu görmek nefsine uyacağına, güzel bir evlilik yaşanacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada deri kanseri olduğunu görmek kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, o şekilde bir çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin birinin kanser olduğunu görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments