Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kansere yakalandığını görmek

Rüyada kansere yakalandığını görmek

Rüyada kansere yakalandığını görmek bazı kişilerin kalbini kıracağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına yorulur.

Rüyada kansere yakalandığını gördüyseniz:

  • Belli ilişkileriniz artık sizin için bir şey ifade etmiyor veya aynı amaca hizmet etmediğinizi düşünmenize neden oluyor olabilir.

Rüyada kansere yakalandığını görmek çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kansere yakalanmak yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada kanser hastalığına yakalandığını görmek giderileceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kanser hastalığa yakalandığını görmek insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada anneyi kanser görmek kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada babanın kanser olduğunu öğrenmek sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada kanser ilacı görmek başarıya ve zafere doymayacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanserli kadın görmek ona kol kanat gereceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments