Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini kanser olarak görmek

Rüyada birini kanser olarak görmek

Rüyada birini kanser olarak görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, amaçlarına ulaşmaya, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine rivayet eder.

Rüyada birini kanser olarak gördüyseniz:

  • Evinizde yapmanız gereken çalışmalarla dışarıda yapmanız gerekenler çok farklı şeyler.

Rüyada kanserden kurtulmak zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, çok hayır duası alacağına delalettir.

Rüyada kan kanseri olduğunu görmek çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına delalettir.

Rüyada rahim kanser olmak aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına işarettir.

Rüyada kanserli olduğunu görmek işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızını kanser görmek borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine delalettir.

Rüyada pankreas kanseri görmek eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada annenin kanser olduğunu öğrenmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanser hastası olduğunu görmek istediği herşeye ulaşabileceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments