Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini kanser olduğunu görmek

Rüyada birini kanser olduğunu görmek

Rüyada birini kanser olduğunu görmek mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada birini kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı, şikayetleri veya eleştirileri görmezden gelmemelisiniz.

Rüyada annesinin kanser olduğunu görmek gittiği yolda çok başarılı olacağına, malını ve canını emniyete alacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine yorulur.

Rüyada kanser hastası birini görmek büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kansere yakalanmak yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine işarettir.

Rüyada babasını kanser görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada eşini kanser olduğunu görmek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kanser hastası olduğunu görmek elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine rivayet eder.

Rüyada boğaz kanseri olduğunu görmek yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, yatırımlarının kar getireceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının kanser hastası görmek maddi zarara gireceğine, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments