Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını hamile kaldığını görmek

Rüyada başkasını hamile kaldığını görmek

Rüyada başkasını hamile kaldığını görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine delalettir.

Rüyada başkasını hamile kaldığını gördüyseniz:

  • Kariyerinizde veya iş hayatınızda aklınızda olmayan veya artık unutmaya başladığınız olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada hamile kaldığını söylemek sorunların atlatılacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına rivayet eder.

Rüyada ikiz bebeğe hamile kalmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına inanılır.

Rüyada evli değilken hamile kalmak iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, rızkın da aynı oranda çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada babadan hamile kalmak onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evlenmeden hamile kalmak eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada evlilik dışı hamile kalmak çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada birinin hamile kaldığını öğrenmek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin hamile kaldığını görmek işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments