Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlilik dışı hamile kalmak

Rüyada evlilik dışı hamile kalmak

Rüyada evlilik dışı hamile kalmak yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, kızına daima sahip çıkacağına işaret eder.

Rüyada evlilik dışı hamile kalmak gördüyseniz:

  • Kendinizi sonuca ulaşmış sayarsanız her şey birden bire ters dönebilir.

Rüyada evlilik dışı hamile kalmak daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada evlilik dışı hamile olmak mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada evlilik dışı hamile görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına işarettir.

Rüyada evlilik dışı hamilelik görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evlilik dışı bebek görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada evlilik dışı çocuğu olmak doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evlilik dışı doğum yapmak düşkün kimselerin yardımına koşacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada evlilik dışı çocuğunun olduğunu görmek hasta olanın da iyileşeceğine, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments