Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin görünmez olduğunu görmek

Rüyada birinin görünmez olduğunu görmek

Rüyada birinin görünmez olduğunu görmek hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada birinin görünmez olduğunu gördüyseniz:

  • Tamamen tesadüfi bir olay özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren bir konuya olumlu bir ivme kazandırabilir.

Rüyada kabeyi görüp namaz kılmak deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine işaret eder.

Rüyada annesini görüp ağlamak kazanılan paranın artacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına delalet eder.

Rüyada cin görüp besmele çekmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, yüksek bir makamı olacağına işarettir.

Rüyada görünmez biriyle konuşmak aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine işarettir.

Rüyada birini görüp şaşırmak keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, kendi şansını kendi yaratacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun öldüğünü görüp ağlamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada görünmez yaratık görmek çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına inanılır.

Rüyada evlenirken görülmek sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments