Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan görüp korkmak

Rüyada aslan görüp korkmak

Rüyada aslan görüp korkmak kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, kazancınızın artacağına işaret eder.

Rüyada aslan görüp korkmak gördüyseniz:

  • Toplumsal itibar çabası içersinde olabilirsiniz.

Rüyada aslan görüp korkmak ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada örümcek görüp korkmak istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada görünmeyen bir şeyden korkmak sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini görüp korkmak işlerinin bu yüzden aksayacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada fare görüp korkmak sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, işlerin iyiye gideceğine, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada deniz görüp korkmak kendi ekmek teknesine sahip olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada deli görüp korkmak yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, iyi şeyler yaşayacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada akrep görüp korkmak sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments