Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görülen ekmek

Rüyada görülen ekmek

Rüyada görülen ekmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, malının ve parasının ziyan olacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, çok büyük mutluluklar duyulacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına yorulur.

Rüyada görülen ekmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı herkesin duyacağı şekilde dile getirmelisiniz.

Rüyada görülen ekmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyü diri görüp sarılmak yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada annesini görüp ağlamak deyim yerindeyse elinin döneceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin öldüğünü görüp üzülmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, güzel günlerin yaşanacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin görünmez olduğunu görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kardeşini görüp ağlamak başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına delalet eder.

Rüyada ölüyü canlı görüp sarılmak bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, eğlenceli günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada öldüğünü görüp dirilmek dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, şöhretli biri olunacağına, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments