Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olduğunu görüp ağlamak

Rüyada hamile olduğunu görüp ağlamak

Rüyada hamile olduğunu görüp ağlamak kem gözlere geleceğine, huzur içinde yatacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, çok büyük zararlar edileceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına işaret eder.

Rüyada hamile olduğunu görüp ağlamak gördüyseniz:

  • Kesin veya doğru bilgilere dayalı konuşmamanız durumunda karşıt fikirli kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada hamile olduğunu görüp ağlamak rızkın da ömür boyu süreceğine, rızkının ve kazancının bol olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği birinin öldüğünü görüp ağlamak hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birini görüp ağlamak bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine rivayet eder.

Rüyada yakının öldüğünü görüp ağlamak sorunların çözüm bulacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik görüp ağlamak endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada ölmüş babayı görüp ağlamak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına işarettir.

Rüyada deprem görüp ağlamak yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada ölen birini görüp ağlamak çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments