Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini gelinlikle ağlarken görmek

Rüyada kendini gelinlikle ağlarken görmek

Rüyada kendini gelinlikle ağlarken görmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, kazancının eksileceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kendini gelinlikle ağlarken gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verebilir, yardım edebilir ya da belli anlaşmalara sıcak bakabilirsiniz.

Rüyada ağlayarak gelinlik giymek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada kendini gelinlikle ağlarken görmek maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kızı ağlarken görmek böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına inanılır.

Rüyada ağlayarak evlendiğini görmek uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşını ağlarken görmek işinden ve hayatından geri kalacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına alamet eder.

Rüyada ağzında emzik görmek bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağlayan sevgili görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağlayan bebeği uyutmak parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments