Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayarak gelinlik giymek

Rüyada ağlayarak gelinlik giymek

Rüyada ağlayarak gelinlik giymek hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada ağlayarak gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Belli konular, anlaşmalar, öneriler veya teklifler yararınıza gelişmeye başlıyor.

Rüyada ağlayarak gelinlik giymek bolluk içinde yaşamaya, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini gelinlikle ağlarken görmek rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, moralinin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı gelinlik giydiğini görmek parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada gelinliği ters giymek sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada düşmanının gelinlik giydiğini görmek kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, çok eğleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rengarenk gelinlik giymek amacına ulaşmayı başaracağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, rızkın gittikçe azalacağına inanılır.

Rüyada gelinlik giymek istemek insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına tabir olunur.

Rüyada gelinlik giymek ve evlenmek sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments