Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzında emzik görmek

Rüyada ağzında emzik görmek

Rüyada ağzında emzik görmek refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağzında emzik gördüyseniz:

  • Bazı olaylar beklediğiniz gibi ilerlemeyebilir.

Rüyada ölünün ağzında emzik görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına rivayet eder.

Rüyada birinin ağzında emzik görmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına işaret eder.

Rüyada ağzında emzik görmek bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, yeni başlangıçların yapılacağına, onlar için çabalayacağına tabir olunur.

Rüyada emzik emen bebek görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine yorulur.

Rüyada yalancı emzik görmek yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, yeni çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek emziği görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kasasının daha çok para dolacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada emzik almak kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın emzik görmek çok iyi yerlere geleceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments