Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayan sevgili görmek

Rüyada ağlayan sevgili görmek

Rüyada ağlayan sevgili görmek dikkat çekeceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, büyük paralar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağlayan sevgili gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan sözler veren kişilere dikkat edin.

Rüyada ağlayan eski sevgiliyi görmek borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin ağlaması görmek yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına delalettir.

Rüyada sevgiliden ağlayarak ayrılmak güzelliklere rast gelineceğine, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyi ağlarken görmek birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, yeni duygular tadacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgili ağlarken görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi ağlayarak görmek ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına delalet eder.

Rüyada sevgilisini ağlarken görmek hayırlı adımlar atılacağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada ağlayan eski sevgili görmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments