Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını ağlarken görmek

Rüyada arkadaşını ağlarken görmek

Rüyada arkadaşını ağlarken görmek dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını ağlarken gördüyseniz:

  • Bazılarınız ne demek istediğimi anladılar.

Rüyada ağlayan arkadaş görmek kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine delalettir.

Rüyada arkadaşını ağlıyor görmek kurtuluş yollarına ulaşacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına işarettir.

Rüyada erkek arkadaşını ağlarken görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, düşmanından uzak olacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşı ağlarken görmek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada bir arkadaşı ağlarken görmek helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, kısmetlerinin bol olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşlarını ağlarken görmek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, işlerin günden güne açılacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine inanılır.

Rüyada eski arkadaşını ağlarken görmek rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını ağlatmak şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments