Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini düğüne giderken görmek

Rüyada kendini düğüne giderken görmek

Rüyada kendini düğüne giderken görmek bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, makamının tehlikeye gireceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine delalet eder.

Rüyada kendini düğüne giderken gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkiler veya kalabalık ortamlardan uzak durmaya çalışmalısınız.

Rüyada kendini düğüne giderken görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, her zaman çok başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada birini düğüne giderken görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşını hacca giderken görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, edilen duaların karşılığını bulacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakınını askere giderken görmek yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, vefalı bir insan olacağına işaret eder.

Rüyada başkasını askere giderken görmek başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğini giderken görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabeye giderken görmek umutlarının boşa çıkmayacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini hacca giderken görmek ruh sağlığının bozulacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments