Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabeye giderken görmek

Rüyada kabeye giderken görmek

Rüyada kabeye giderken görmek darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, tazeleneceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Rüyada kabeye giderken gördüyseniz:

  • Düşünmeden veya sert konuşmak tartışmaları büyütebilir.

Rüyada kabeye giderken görmek zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü hacca giderken görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada yolda giderken para bulmak gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını askere giderken görmek sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bir başkasını hacca giderken görmek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini giderken görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine tabir olunur.

Rüyada birini düğüne giderken görmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine delalettir.

Rüyada annemi hacca giderken görmek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, imza ve söz yetkisi edineceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments