Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini giderken görmek

Rüyada sevdiğini giderken görmek

Rüyada sevdiğini giderken görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, kederlerinin son bulacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine yorulur.

Rüyada sevdiğini giderken gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı başkalarının üzerine yüklememelisiniz.

Rüyada sevdiğini giderken görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğini askere giderken görmek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına tabir olunur.

Rüyada hacca giderken ağlamak kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada komşusunu hacca giderken görmek moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada hacca giderken yolda kalmak işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate, sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada doğuma giderken görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada kendini askere giderken görmek önemli kararlar alınacağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hacca giderken ölmek sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments