Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini düğüne giderken görmek

Rüyada birini düğüne giderken görmek

Rüyada birini düğüne giderken görmek ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine alamet eder.

Rüyada birini düğüne giderken gördüyseniz:

  • En önemli hedefinizden uzaklaşmamalısınız.

Rüyada birini düğüne giderken görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini düğüne giderken görmek rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına inanılır.

Rüyada ölmüş kişiyi hacca giderken görmek çok iyi giden işlerin duracağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına tabir olunur.

Rüyada başkasını umreye giderken görmek tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine yorulur.

Rüyada başka birini hacca giderken görmek mal veya dünyalığına gelecek zarara, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine işarettir.

Rüyada doğuma giderken görmek kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, problemlerinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğini askere giderken görmek yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızı askere giderken görmek kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments