Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini düğünde oynarken görmek

Rüyada kendini düğünde oynarken görmek

Rüyada kendini düğünde oynarken görmek arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, tamamlanmadan kalacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine işaret eder.

Rüyada kendini düğünde oynarken gördüyseniz:

  • Duygusal bir durum sizi aşağı çekebilir.

Rüyada düğünde oynayan görmek eşinden yana huzurlu olacağına, insanlardan uzaklaşacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına inanılır.

Rüyada düğünde oynayanları görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine delalet eder.

Rüyada düğünde oynayan insan görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada kendini düğünde oynarken görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada oynayan kedi görmek kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini kumar oynarken görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına delalettir.

Rüyada oynayan balık görmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kartopu oynayanları görmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, iyileşeceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments