Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini dilsiz görmek

Rüyada kendini dilsiz görmek

Rüyada kendini dilsiz görmek başarıları ile tanınacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada kendini dilsiz gördüyseniz:

  • Kendinizi küçük hissettirmelerine veya sizi kandırmalarına izin vermemeli, istediğiniz şartları oluşturmaya bakmalısınız.

Rüyada dilinin şiştiğini görmek insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada dilinin uzadığını görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada yılanın dilini kesmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dana dili yemek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada dilini ısırdığını görmek büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına yorulur.

Rüyada yılanın dilini çıkardığını görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada dilin yarıldığını görmek kızına daima sahip çıkacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza rivayet eder.

Rüyada dili uzamak refaha erişileceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments