Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilini ısırdığını görmek

Rüyada dilini ısırdığını görmek

Rüyada dilini ısırdığını görmek büyük tartışmaların sonlanacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dilini ısırdığını gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi ya da yaptıklarınızı herkese göstermek zorunda değilsiniz.

Rüyada başkasının dilini ısırmak sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına inanılır.

Rüyada yılanın dilini ısırmak sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına alamet eder.

Rüyada dil ısırmak yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına yorulur.

Rüyada birinin dilini ısırmak ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, büyük bir projeye girileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi dilini ısırmak ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, parasının her zaman bereketli olacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada dilini ısırdığını görmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, mutlulukların yarım kalacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına delalet eder.

Rüyada dilenen birini görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine tabir olunur.

Rüyada yabancı dil konuşamamak sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments