Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini damatlıkla görmek

Rüyada kendini damatlıkla görmek

Rüyada kendini damatlıkla görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, işlerinin çok iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini damatlıkla gördüyseniz:

  • Baskılara mazur kalabilirsiniz.

Rüyada bir sürü gelin ve damat görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada damatla kavga etmek kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, yüzünün hep güleceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine alamet eder.

Rüyada eşini damat olarak görmek kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, kişinin her türlü zenginliğine, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz damatlık giymek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada damatlık almak kendisini kazanmaya odaklayacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, umduğunu bulamayacağına yorulur.

Rüyada damadı beklemek zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok gelin damat görmek bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, mal ve para sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada falda gelin damat görmek iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments