Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin cezaevine girmek

Rüyada eşinin cezaevine girmek

Rüyada eşinin cezaevine girmek çok sıkıntı çekeceğine, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin cezaevine girmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda sabit fikirli bir görüntü vermemeye dikkat etmelisiniz.

Rüyada eşinin cezaevine girmek pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada cezaevi girmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına işaret eder.

Rüyada ailecek cezaevine girmek sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına işaret eder.

Rüyada cezaevine girmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına işaret eder.

Rüyada açık cezaevine girmek elindekilerinin kıymetini bileceğine, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına alamet eder.

Rüyada cezaevini girmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına işarettir.

Rüyada askeri cezaevine girmek tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına delalettir.

Rüyada suçsuz yere cezaevine girmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, birikiminin artacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments