Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cezaevinden çıkmış birini görmek

Rüyada cezaevinden çıkmış birini görmek

Rüyada cezaevinden çıkmış birini görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, malında zulüm meydana gelmesine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine alamet eder.

Rüyada cezaevinden çıkmış birini gördüyseniz:

  • Bazı konuların istediğiniz şekilde ilerlemesini veya sonuçlanmasını istiyorsanız, bazı sırlar saklamanız gerekebilir.

Rüyada cezaevi görmek alım gücünün artacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini cezaevine girdiğini görmek uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cezaevinden firar etmek başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine rivayet eder.

Rüyada annesini cezaevinde görmek yaşamına renk geleceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına inanılır.

Rüyada askeri cezaevi görmek yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına inanılır.

Rüyada cezaevine gireceğini duymak iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının cezaevinden çıktığını görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına, işlerindeki karın artacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasını cezaevinde görmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, sıhhat kazanacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments