Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıllı organ görmek

Rüyada kıllı organ görmek

Rüyada kıllı organ görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, kötü durumlara düşeceğine, hafif ve iyi hissedeceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine rivayet eder.

Rüyada kıllı organ gördüyseniz:

  • Para akışı hızlanabilir.

Rüyada kadınlık organını kıllı görmek adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadınlık organında kıl görmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına inanılır.

Rüyada üreme organında kıl görmek ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, küs arkadaşların barışacağına tabir olunur.

Rüyada erkek organını kıllı görmek hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıllı erkek organı görmek yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, rızkın da aynı oranda çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın organını kıllı görmek ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek organında kıl görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine işaret eder.

Rüyada kadın organı kıllı görmek güzel günler görüleceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments