Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada organlarını görmek

Rüyada organlarını görmek

Rüyada organlarını görmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, çektiği zorlukların biteceğine, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, başarıya giden yolların açık olacağına yorulur.

Rüyada organlarını gördüyseniz:

  • İç sesinize kulak vererek, aslında tereddütleriniz olmasına rağmen, bazı konularda harekete geçme zorunluluğu hissedebilirsiniz.

Rüyada kadında erkeklik organı görmek geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine yorulur.

Rüyada erkek cinsiyet organı görmek sevinç ve mutluluğa, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada organı görmek sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada koyunun iç organlarını görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada organ mafyasından kaçmak hatalı yollara gireceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine tabir olunur.

Rüyada kadın üreme organı görmek anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, sorunlarının çözüleceğine delalettir.

Rüyada erkek organlı kadın görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına inanılır.

Rüyada insan iç organı görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments