Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini avukat olarak görmek

Rüyada kendini avukat olarak görmek

Rüyada kendini avukat olarak görmek işinde itibar edineceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, bir takım sorunlar çıkacağına yorulur.

Rüyada kendini avukat olarak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuz veya gayrimenkul başlıklarıyla ilgili konularda her an önemli değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada avukat cübbesi giymek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına işarettir.

Rüyada avukatla telefonda konuşmak kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sevdiklerine kavuşacağına, sorunların çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Rüyada cübbeli avukat görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada hakim ve avukat görmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avukat bürosu görmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine işarettir.

Rüyada kendini avukat olarak görmek onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada evde avukat görmek yani babasına benzeyeceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bayan avukat görmek tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments