Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini atletli görmek

Rüyada kendini atletli görmek

Rüyada kendini atletli görmek çevredeki insanlardan da destek alınacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, dileklerinin de kabul olacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini atletli gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi ifade etmeniz gerekiyor, eksikler olabilir.

Rüyada bir erkeği atletle görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, ona özlemle sarılacağına tabir olunur.

Rüyada yırtık beyaz atlet görmek işinin en iyisi olacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada kirli atlet görmek her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini atletle görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine işaret eder.

Rüyada turuncu atlet görmek çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada renkli atlet görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine delalettir.

Rüyada atlet vermek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada beyaz atlet aldığını görmek kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments