Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz atlet aldığını görmek

Rüyada beyaz atlet aldığını görmek

Rüyada beyaz atlet aldığını görmek bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, huzurunun artacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada beyaz atlet aldığını gördüyseniz:

  • Yine hatırlatayım, aile içinde bazı tatsızlıklara karışabilirsiniz.

Rüyada beyaz atlet aldığını görmek eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada beyaz atlet vermek dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada beyaz atlet yıkamak azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz atlet ve külot görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz atlet giyen birini görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz atlet çıkarmak kötü işlere girmeyeceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, hırpalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz erkek atleti görmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yırtık beyaz atlet görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments