Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli atlet görmek

Rüyada kirli atlet görmek

Rüyada kirli atlet görmek sevgisinin artacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, borçların kapanacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli atlet gördüyseniz:

  • Bilinçaltındaki yaratıcılığnızı enerjiiye dönüştürememekten kaçının.

Rüyada kirli atlet görmek bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada atletli birini görmek hayırsız olaylar yaşayacağına, toparlanacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına yorulur.

Rüyada beyaz atlet giyen birini görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada siyah atlet görmek her hayalini de gerçekleştireceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının atletini giymek daha şık mekanlarda eğleneceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada eski atlet görmek rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz atlet katlamak bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada atlet satın almak bazı sırların açığa çıkacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments