Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini ameliyatta görmek

Rüyada kendini ameliyatta görmek

Rüyada kendini ameliyatta görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini ameliyatta gördüyseniz:

  • Eksik bıraktığınız şeyler var.

Rüyada kendini ameliyat olmak kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, çok hayırlı adımların atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafadan ameliyat olmak herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, malını ve parasını kaybedeceğine, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolundan ameliyat olmak yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada ameliyatı olmak eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada burun ameliyatı görmek müjdeli haberler alacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına tabir olunur.

Rüyada açık kalp ameliyatı olmak kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada bir kişinin ameliyat olduğunu görmek her işten alnının akıyla çıkmaya, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinden ameliyat olmak rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments