Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişinin ameliyat olduğunu görmek

Rüyada bir kişinin ameliyat olduğunu görmek

Rüyada bir kişinin ameliyat olduğunu görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, başarıların artacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, umutlarının kırılacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişinin ameliyat olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı başvurular ya da girişimler maddi gelirlerinizi arttırmanıza veya pozisyonunuzu güçlendirmenize yardımcı olabilir.

Rüyada bir kişinin ameliyat olduğunu görmek çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş kişinin ameliyat olduğunu görmek kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kalp ameliyatı olacağını görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini ameliyat etmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine inanılır.

Rüyada çocuğunu ameliyat olmuş görmek aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacağından ameliyat olduğunu görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine yorulmaktadır.

Rüyada göz ameliyatı yapmak dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalp ameliyatı görmek maddi olarak büyük getirisi olacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments