Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafadan ameliyat olmak

Rüyada kafadan ameliyat olmak

Rüyada kafadan ameliyat olmak büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, kolaylık sağlayacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, rahat bir dönem yaşanacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına yorulur.

Rüyada kafadan ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Tam olarak hislerinize bağlı olarak davranmanız olasıdır.

Rüyada kafadan ameliyat olmak hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada kafadan vurularak ölmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada kafadan kan gelmek her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafadan öpmek kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına tabir olunur.

Rüyada kafadan sirke temizlemek her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine, can sıkıntısının geçeceğine delalettir.

Rüyada kafadan bit ayıklamak maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada kafadan kan akmak kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafadan bıçaklanmak kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, işlerinin ağırlaşacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments