Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık kalp ameliyatı olmak

Rüyada açık kalp ameliyatı olmak

Rüyada açık kalp ameliyatı olmak hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, saygınlık göreceğine, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, dertlerine çare bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada açık kalp ameliyatı olmak gördüyseniz:

  • Karlı alışverişler yapabilir, her konuda büyük bir beceriklilikle haraket edebilirsiniz.

Rüyada açık kalp ameliyatı olmak kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalpten ameliyat olmak başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, sorunların teker teker aşılacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalp ameliyatı olacağını görmek eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada kalp ameliyat olduğunu görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, sevdiği birini kırmaya, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalpten ameliyat olduğunu görmek atılan adımların zarar getireceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada kalp ameliyatı olmak sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalp ameliyatı olacağını öğrenmek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine delalettir.

Rüyada kalp ameliyatı görmek hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments