Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini ameliyat olmak

Rüyada kendini ameliyat olmak

Rüyada kendini ameliyat olmak emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine delalet eder.

Rüyada kendini ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız olmamanız gerektiği kadar hassaslaşarak birilerine bağlanma ihtiyacı duyabilirsiniz.

Rüyada kanser ameliyatı olmak kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, masa başı bir işe girileceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine yorulur.

Rüyada bel ameliyatı olmak iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, her daim bereketli işler yapacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine yorulur.

Rüyada ameliyat doktoru görmek kudret ve destek olacağına, başarılarının kalıcı olacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine işaret eder.

Rüyada kendini ameliyat olmuş görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rahimden ameliyat olmak rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ameliyat dikişi atıldığını görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, makbul olan şeylere işarettir.

Rüyada annesinin ameliyat olacağını görmek özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, hedeflerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada hastanede ameliyat olacağını görmek kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments