Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu sünnet olurken görmek

Rüyada oğlunu sünnet olurken görmek

Rüyada oğlunu sünnet olurken görmek başka kimselere de yardım edeceğine, neşesinin yerine geleceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine işaret eder.

Rüyada oğlunu sünnet olurken gördüyseniz:

  • Yardım veya destek istemekten çekinmemelisiniz.

Rüyada oğlunu sünnet olurken görmek uğradığı zararların telafi edileceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini sünnet olurken görmek bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına işaret eder.

Rüyada başkasını sünnet olurken görmek bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, yetkili bir göreve atanacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini sünnet olurken görmek kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada eşini sünnet olurken görmek işlerdeki karın artacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu sünnet olurken görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına delalet etmektedir.

Rüyada deprem olurken salavat getirmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada deprem olurken şahadet getirmek maddi konuda zayıflayacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, günlerini bunun için harcayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments