Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adaya taşınmak

Rüyada adaya taşınmak

Rüyada adaya taşınmak kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada adaya taşınmak gördüyseniz:

  • Bazı işler sonuçlanabilir veya bazı işlerle ilgili haberler alabilirsiniz.

Rüyada adaya taşınmak elinin de bollaşacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına delalet etmektedir.

Rüyada adaya çıkmak uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük adayı görmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada damat adayları görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada aday olmak manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, yeniden can bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada milletvekili adayı olduğunu görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine işarettir.

Rüyada adaya düşmek muradına ereceğine, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaynana adayını görmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, geçim derdinin son bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments