Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adaya düşmek

Rüyada adaya düşmek

Rüyada adaya düşmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, hidayete ereceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına yorulur.

Rüyada adaya düşmek gördüyseniz:

  • İşle ilgili bir yolculuk ya da olası iş birliklerini ilgilendiren kişilerle yapacağınız konuşmalar halledilmesi gereken işlerin daha kısa sürede hallolmasını sağlayabilir.

Rüyada adaya düşmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına rivayet eder.

Rüyada ıssız adaya düşmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, çok yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgili adayını görmek onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, refah düzeyinin artacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada adaya taşınmak bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaynana adayı görmek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada denizde yüzüp adaya çıkmak zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, dedikoduya, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına alamet eder.

Rüyada belediye başkan adayı olmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine işarettir.

Rüyada denizden adaya çıkmak kazançlı işlere yatırım yapacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments