Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aday olmak

Rüyada aday olmak

Rüyada aday olmak daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına yorulur.

Rüyada aday olmak gördüyseniz:

  • Sağlam temellere dayanan bir fikrin karlı sonuçları olabilir.

Rüyada gelin adayı görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgili adayı görmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizden adaya çıkmak değer göreceğine, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, kendisine olan güveninin artacağına delalettir.

Rüyada milletvekili adayı olduğunu görmek kendini bunu başaracağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına işaret eder.

Rüyada belediye başkan adayı olmak kaybettiği şeyi bulmasına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına alamet eder.

Rüyada büyük adayı görmek kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, manevi bir rahatlama yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada görümce adayını görmek yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine işaret eder.

Rüyada gelin adayını görmek çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments